VINAFDELING


BREDT UDVALG - I ALLE PRISKLASSER


Hos os finder du et bredt udvalg af vine. Der findes et væld af smagsvarianter og i alle prisklasser, så det passer til enhver. Hvis du har specielle ønsker eller skal bestille vin til et selskab eller større arrangement, står vi naturligvis klar til at hjælpe dig, og vi tilbyder altid at tage uåbnede flasker retur.

 

VI FINDER SAMMEN DEN RIGTIGE VIN


Når du skal finde vin til maden, kan det være en svær beslutning, hvis du ikke selv har den store viden inden for området. Din vigtigste opgave er at nyde vinen og helhedsoplevelsen. Vi står derfor klar til at hjælpe dig igennem vinjunglen, så vi finder de helt rigtige sammensætninger. Kig forbi vinafdelingen og få masser af inspiration til de helt rigtige vine.

Vi tilbyder desuden vingaver, hvor du helt selv kan vælge indholdet. Vi sørger naturligvis for at pakke gaven flot ind, så du blot skal tænke på at overrække gaven til den heldige.

 

GOBI-VIN


Som de eneste i byen forhandler vi GOBI-vin, og det er derfor med stor glæde, at vi kan tilbyde disse kvalitetsvine til vores kunder. GOBI-vin er ’bedst til den gode vin’, og det er ikke tilfældigt, da deres vine indeholder høj kvalitet og unikke smagsoplevelser.

Herudover forhandler vi:

Portvine (flere årgange af Late Bottled Vintage og Vintage og Colheita 2007) fra det 'danske' portvinshus 'Quinta Do Pego'.

Et mindre udvalg af dejlige vine fra det italienske vinhus 'Cesari', blandt andet 'Bosan' Ripasso og Amarone.

 

VINKLUBBEN ANNO 2010


I foråret 2010 startede vi 'Vinklubben Anno 2010', og de sidste 11 år, har vi uddelt over 5000 flasker månedsvine - 125 forskellige slags - inkl. vinbeskrivelser til medlemmerne og afholdt næsten 40 vinsmagninger i forskellige udformninger.
Læs mere om 'Vinklubben Anno 2010' på forsiden, hvor vi også annoncerer kommende smagninger og andre aktiviteter.
Vi glæder os til at se dig i vores vinafdeling.